Εργαστήρια

Αν θέλετε να μάθετε αφήγηση σε συνδυασμό με μάθηση η οποία προσανατολίζεται στις ικανότητες και επίσης να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε αυτή την προσέγγιση στη δουλειά σας με τα παιδιά, τότε η ηλεκτρονική σειρά μαθημάτων  του «Σινμπαντ» είναι μια καλή αρχή -  αλλά  σίγουρα δεν μπορεί να αντικαταστήσει τη δυνατότητα ανταλλαγής απόψεων και πρακτικής εξάσκησης με τους εκπαιδευτές μας και τους συναδέλφους σας. Για αυτόν τον λόγο η ομάδα «Σίνμπαντ» ακολουθεί μια έννοια μικτής μάθησης και προσφέρει εργαστήρια. Μπορείτε φυσικά να συμμετέχετε είτε από προσωπικό σας ενδιαφέρον είτε για περαιτέρω γνώση.  Γι' αυτόν τον λόγο όλοι οι υποψήφιοι  απαιτείται να ολοκληρώσουν  περίπου 7 ώρες εκπαίδευσης ώστε να τους χορηγηθεί πιστοποιητικό.. Η πιστοποίηση ακολουθεί τις αρχές του  ECVET (Ευρωπαϊκό Σύστημα Ακαδημαϊκών Μονάδων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης) και βασίζεται στο Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Προσόντων (ΕΠΠ).

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα εργαστήρια που θα πραγματοποιηθούν στα Εκπαιδευτήρια ΠΛΑΤΩΝ στην Κατερίνη, Ελλάδα παρακαλώ να επικοινωνήσετε με:


Εκπαιδευτήρια ΠΛΑΤΩΝ

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

0030 6997254991